Inspark

Vill du veta mer om insparken?

Om du har klickat dig hit för att du fått reda på att du ska börja plugga, och vill veta mer om den årliga insparken, då har du kommit rätt!

Insparken är en långvarig tradition som ger dig som ny student stora möjligheter att lära känna studentlivet och Gävle som studentstad. Under insparken samlas alla föreningar tillsammans med Gefle studentkår och ser till att visa studielivet från sin bästa sida. 

I år sker insparken mellan 18/8-27/8 för Cult&Co. Under dessa dagar kommer vi lära känna varandra, visa upp högskolan och så klart hitta på massvis med roliga aktiviteter! Bland annat firar vi Kalle Cults födelsedag, har turneringar tillsammans med andra föreningar och introducerar våra studentlokaler. 

Insparken är helt frivillig och du kan vara där precis så många dagar som du vill! Det kommer ske aktiviteter under både dags-och kvällstid. På plats finns även Cult&Co's phaddrar. Phaddrarna är studenter inom föreningen och finns på plats för att peppa, hjälpa och ledsaga. Till phaddrarna kan du vända dig med frågor och funderingar under hela insparken. Alla föreningar har antingen phaddrar eller fogdar, som finns på plats för att se till att insparken blir så bra som möjligt för dig som ny student. 

Om du ska börja plugga nu till hösten 2021 är du mer än välkommen att delta i insparken! Om du tackat ja till din utbildning ska du ha fått ett mejl av oss i Cult&Co med information om just vår inspark. Har du inte fått något mejl, men vill ändå vara med, är du varmt välkommen att kontakta oss!

Cult&Co, Studentförening. Högskolan i Gävle
2021
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång